Sorry, dutch version available only.

 

Vakantie direct aan het strand van de Middellandse zee?
Fantastische villa te huur aan de baai Alfagues in Spanje!


 • 4 slaapkamers
 • 1 woonkamer
 • 1 eetkamer met open keuken
 • 2 badkamers
 • Airconditioning
 • Nederlandse sat TV
 • Geschikt voor 8 personen
 • Vrijgelegen direct aan zee
 • Terrein van 1800 m²
 • Vrijwel alleen spaanse toeristen
 • 75 km ten zuiden van Tarragona.

10 (tien) meter van het strand!
O. Bosma - tel +31(0)299 622440, fax +31(0)299 621620
Voor reservering of vragen kunt u bellen of e-mailen naar spanje@master-audio.nl.De ligging.

De villa ligt direct aan het strand van de Middellandse zee, geheel vrij op ca 1800 m2 grond. Aan de zijkanten staan pijnbomen, waardoor er naast zon ook schaduw en privacy wordt geboden.

Wanneer je vanuit de tuin het trapje af loopt, ben je op een strandje. Iets naar links (op de foto rechts, buiten beeld) is een groter strand. Doordat de tuin iets de zee in ligt is dat strand uitstekend te overzien en daarom geschikt om de kinderen te laten spelen. Naast de directe beschikbaarheid van het strand is het ook heel plezierig om in de tuin te verblijven. Dan ben je ook vlak bij zee en er is bovendien volledige privacy, er is schaduw en alle gemakken zijn bij de hand.De villa.

De villa heeft 4 slaapkamers. Drie daarvan hebben elk 2 bedden en één heeft een tweepersoonsbed. Er zijn 2 badkamers. De keuken heeft een open verbinding met de eetkamer en verder is er nog een zitkamer.


De villa


Zeezicht links


Zeezicht rechts


Zicht richting de weg


Zicht vanaf de weg


Woonkamer


Woonkamer vanuit zithoek


Eetkamer


Keuken


Badkamer


Slaapkamer met zeezicht


Strand gezien vanuit tuin richting San CarlosAlles wat nodig is, is aanwezig. Alleen het linnengoed en de handdoeken moet u zelf meenemen. Verder is er ook airconditioning, wasautomaat, radio, een CD-speler en TV met o.a. nederlandse programma's. Desgewenst GSM telefoon beschikbaar.
De tuin kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant met een poort worden afgesloten zodat kleine kinderen zonder gevaar kunen spelen.De omgeving. 
 
 
 

Het geheel ligt op ongeveer 300 meter van de zuidkant van San Carlos de la Rapita. Hier heeft de delta van de rivier de Ebro voor een natuurlijke baai gezorgd, zodat de zee hier door de geringere diepte en golfslag bij uitstek geschikt is voor watersport.

San Carlos is één van de gezellige stadjes met een vissershaven waarvan er verscheidene langs de kust liggen. De boulevard van San Carlos loopt door tot ca 300 meter van de villa. Hoewel er uiteraard toeristen naar deze omgeving trekken, is deze streek niet overwoekerd door toeristenflats. Het merendeel van de toeristen heeft de spaanse nationaliteit.De lokatie.


San Carlos de la Rapita ligt 350 km van de Franse grens, 75 km ten zuiden van Taragona en 20 km ten noorden van Vinaros. Iets in het binnenland vindt men de grotere plaats Tortosa.

 

 Google earth.

Los Pinos is zichtbaar op google earth. Klik op de foto om deze lokatie in Google Earth te openen (nieuw venster).
Overige Info.

Voorzieningen:

In het stadje San Carlos is een medisch centrum aanwezig. In het seizoen is dat 24 uur per dag open.

Er is een jachthaven waar een kraan grotere boten te water kan laten en een helling voor kleinere boten. In de jachthaven kan voor relatief weinig geld een ligplaats worden verkregen. Ook is het mogelijk voor de villa de eigen boot aan een boei in zee te leggen.

Op het strand voor San Carlos zijn waterscooters, waterfietsen, surfplanken en dergelijke te huur.

Op ca 300 meter afstand is de dichtsbij gelegen supermarkt in San Carlos. Ca 300 meter verder is er een warme bakker.

Verder zijn er natuurlijk vele gezellige restaurantjes. Hoevel de omgeving daar niet echt op is op ingesteld, zijn er ook enige discobars.

Kontaktpersoon ter plaatse.
Een spaanse vrouw treedt voor ons ter plaatse op als kontaktpersoon. Zij spreekt nederlands. Zij verstrekt de sleutel van het huis en zal de belangrijkste aspekten toelichten. Tevens kan zij in geval van moeilijkheden assistentie geven.
 
 

Prijzen 2007 per week: 
 
 

voorseizoen  periode van 1 jan - 1 juni 
  490,- pw
   periode van 1 juni - 29 juni
  690,- pw
hoofdseizoen   periode van 29 juni - 6 juli
  1.040,- pw
   periode van 6 juli - 13 juli
  1.100,- pw
   periode van 13 juli - 20 juli
  1.140,- pw
   periode van 20 juli - 10 aug
  1.210,- pw
   periode van 10 aug - 17 aug
  1.140,- pw
   periode van 17 aug - 24 aug
1.100,- pw
   periode van 24 aug - 31 aug
1.070,- pw
naseizoen  periode van 31 aug - 28 sept
  690,- pw
   periode van 28 sept - 31 dec
  490,- pw

prijzen zijn incl. gas en 250 kWh electra per week (ruim voldoende voor normaal gebruik) maar excl. schoonmaakkosten van 120,- Borg: 250,-